Komentáře

1 Vesnické dobroty Vesnické dobroty | 4. července 2016 v 21:05 | Reagovat

Krásný kočárek :) Já si po nerozumné koupi levného polského kočárku po půl roce s Eli kupovala X-lander X-move. Je to vyloženě kočár do terénu, což na zahradě a u nás na vsi potřebuju. Ovládání jednou rukou, i ve sporťáku může dítě úplně ležet. Jen je nevýhoda (a novější typy už to nemají), že horní část boudičky je průhledná. Sice s UV faktorem 50, ale sluníčko jim svítí přímo do obličeje, takže jezdíme s plínou apod. přes boudičku. Jinak souhlas s tebou, na kočáru se šetřit nemá, protože ruce a záda máš jen jedny a je to min. na dva roky každodenního používání 8-)

2 Kateřina Kateřina | E-mail | 8. září 2016 v 7:11 | Reagovat

Dobrý den,já kočárek Priam mám,dovolim si tedy trošku doplnit vaši recenzi...Mam ho jako trojkominaci i s autosedačkou Cloud Q, která je podle mého naprosto úžasná tim,ze jde při přidělání na kočárek polohovat do lehu,takže vám vlastně udělá malinký sporťaček.Sice je trošku těžší,ale to ji ráda odpustim ;-)..Dále mám v klasické m potahu (šedý), látka super,nepromokne kapičky se"drží venku".
Dále Vám budu trošku oponovat se skládáním sport nástavby lux...Když otočite sedák obráceně než máte na fotkách,jde krásně složit do placky.Praktikují to tak.,Ale samozřejmě záleží jak ráda dítko vozite.U nás se upřednostňuje rozhled,takže dítě pohled dopředu ;-)....Mám kolečka All Terain a ještě se mi nestalo,ze bych se někam nevlezla ;-)
Jinak se vším co jste napsala souhladim.
Ja osobně kočárek miluju,je naprosto fantasticky...
Ps.já teda na to jak udělat z hluboké korby sporťak nepřišla a celkem by mě to zajímalo. Nenajdete někde popis?
Děkuji Kateřina

3 Caramilla Caramilla | 8. září 2016 v 9:41 | Reagovat

[2]: Moc díky za skvělé doplnění!

Sedačku jsem si zkoušela v obchodě, pro toho, kdo hodně jezdí autem a hodí se mu pak dítě dát do minikočárku a polohovat, je skvělá, v případě, že dítě k autu nemusí nosit moc daleko a nebo mu to za to stojí. My jezdíme kratší trasy a dítě do kočárku nosím z baráku po schodech až ven před barák, pak poponáším ve škole, když jdu pro dceru, tam všude podvozek nejede a musím ručně, což už pro mě osobně problém je, tak proto ně nebylo líto, že ji nemám. Máme sedačku starou po dětech, tak jsem ušetřila:)
Ale jinak pro miminko úžasná, a i tak boudička je k ní super.

Se skládáním moc díky za top! Je vidět, že mám hormony naprosto zavařený mozek, že jsem to nezkusila! Stačilo by se zamyslet! Hlavně vím, že se psalo, že to složit jde ztuha, ale jde, tak jsem teda pěkný trdlo, vyzkouším a v recenzi opravím. Moc díky!

Kolečka All Terain jsou super, jen nevím, jak do většího nerovného terénu. Máte zkušenost? Já zatím našeho novorozence nebrala, aby se tam moc nevyklepala :-D Uvažuji právě dokoupit ty silnější měkčí.

Přestavba krbičky na sporťák probíhá tak, že koupíte sedátko 2in1 a tam dostanete konstrukci + dva různé potahy, které si na to pak oblékáte. Video je tady:
https://www.youtube.com/watch?v=oftVioGchIQ
U vaší korbičky doma vám chybí ten potah na prorťák. Tak jsem to teda pochopila.

Mě osobně už tohle přijde odrazující, protože v určitém období nástavby střídám. Nebo teď když máme děti blízko u sebe by se dal střídat starší a mladší, děláme to tak u druhého terénního kočáru, že je střídáme podle toho, kdo kočár potřebuje víc:)

Kočárek by za nic na světe nedala, za tu investici stál a chválím si ho každý den. Hlavně, když vezu těžký nákup, vedu dítě za ruku a tlačím kočárek v pohodě jednou rukou. Nebo naložený kočár i se stupátkem jde řídit jednou rukou, i když to dá už dost zabrat. Ale stále se to nedá srovnat třeba s GT3, ten se řídí prostě fakt z tuha, tenhle je třeba naložený těžký, ale jede jako po másle, jízda je krásně měkká.

4 Katka Katka | 14. září 2016 v 15:49 | Reagovat

Dobrý den, prvně děkuji za přínosnou recenzi :) Máte nějaké nové zkušenosti? Zajímala by mě hlavně jízda aspoň v mírném terénu .... Děkuji a přeji krásný den:)

5 Caramilla Caramilla | 14. září 2016 v 16:11 | Reagovat

[4]: Katko, co považujete za mírný terén?:-) Běžně jezdím po zahradě, v sadu, včera jsme vybírali brambory (ale teda na poli nejezdil:), rozbitá silnice, chodník OK. Horší terén kočár třeba projede, ale dost hází, takže zatím s novorozencem jsme na kořeny do lesa brali nafukovací kola a odpruženou GT3ku. Kdybych měla měkčí širší kola u toho terénnějšího podvozku, určitě by jízda byla měkčí. Já volila tato kolečka, že mají užší rozchod kvůli našim vchodovým dveřím, jinak bych asi volila ty terénnější:) Kolečka uvažuju dokoupit, ale zatím mi přijde, že vše, co potřebuji, kočár projede, tak nevím, zda nakonec koupím.

6 Katka Katka | 14. září 2016 v 18:35 | Reagovat

[5]: Aspoň lesní cestu bez kořenů :D Nebo kamínkovou :)
No, jsem zvědavá ... kočárek jsem vybírala hrozně dlouho a teď jsem dostala strach, že jsem vybrala špatně :D Podvozek máme s all terrain ...

7 Caramilla Caramilla | 14. září 2016 v 18:41 | Reagovat

[6]: To projede úplně v pohodě, i drobnější štěrk si myslím, ale nemám vyzkoušeno, my tu v okolí takovou cestu nemáme. Byli jsme 3x u Sázavy, tam je fakt kořenová cesta s velkýma kořenama a tam je štěrk takový ten hrubý, tam jsme měli stupátko Cybex s totožným kolečkem a ještě menším než má předek All terrain, a projelo naprosto bez problémů, až jsem čuměla, ale kočár před tím jsme měli GT3. Já jsem podvozek brala s tím, že kdyby se v praxi ukázalo, že jsou tahle kolečka málo, tak dokoupím zadní větší, jde to;-) Já kočár vybírala taky dlouho a koupě rozhodně nelituji. I mě lidé zastavují a kočárek chválí, když nastupuju do vlaku nebo mi pomáhají do schodů, tak říkají, jak je lehoučký. Určitě jste vybrala dobře, za mě nejlepší kočár na současném trhu ;-)

8 Katka Katka | 14. září 2016 v 19:15 | Reagovat

[7]: Tak to jste mě trošku uklidnila :) Je to náš první kočár, že nezvládne větší terén s tím počítáme .... Dneska mě vystresovala jedna paní, že nezvládne nic :D Tak jsem propadla panice, neboť nám dnes dorazil domů :D Tak uvidíme... Časem budeme muset pořídit i nějaký vyloženě terénní - to bude zase vybírání :)

9 Caramilla Caramilla | 14. září 2016 v 19:36 | Reagovat

[8]: My máme pro staršího golfky Snap, ty mají menší kolečka a projely s náma fakt už ledasco, dokonce u moře jsme ho měli a jel i v písku, blbě, ale jel:) Kočárek projede, jediná nevýhoda je, že bude s miminkem házet, malé miminko je lehké a tak v kočáre lítá a není to pro něj optimální, proto máme terénní odpružený kočár, ale ten se jednou rukou uvést nedá a naložený nákupem je fakt už hodně těžký o pro obě ruce. Myslím, že ale na větší dítě bude prima i do terénu. Nakonec u té sázavy byly velké kořeny a jel tam pán s 3 kolovýma golfečkama typu Zap a dítě sice skákalo, ale kočárek to projel. S větším dítětem už je to jiné, protože je těžší a kočár lépe sedí.
Jinak si myslím, že to není jen o velikosti koleček, ale třeba 3kolka projede víc, protože manžel naklopí kočár na přední kolo a jede jako na kole:)
Jinak s ním jezdím do konopiště, na lesní cestu kolem rybníka, polorozbité chodníčky i na louku, dětské hřiště atp. A vše naprosto bez problému. Ale kdybych bydlela na horách v lese, tak si ho nekoupím ;-)

10 Zuzana Zuzana | E-mail | 27. září 2016 v 19:44 | Reagovat

Moc dekuju za tuhle recenzi! Cetla jsem ji x-krat vcetne komentaru a nakonec jsem se rozhodla kocarek taky objednat ;) trochu se bojim tech prednich kolecek, ale pisete, ze se s tim jezdit v lehcim terenu da, tak uvidime. Byla jsem rozhodnuta pro motyli verzi, ale ted zverejnili novou s papousky tak jsem objednala tu :))

11 Caramilla Caramilla | 27. září 2016 v 20:04 | Reagovat

[10]: S papousky myslite tu, jak je cerna a ma zlate doplnky a kridelka? Nebo je jeste nejaka nova?:-)
Jinak k vyberu gratuluji, myslim si, ze budete spokojena:)

12 Zuzana Zuzana | E-mail | 27. září 2016 v 20:32 | Reagovat

Nene je nova http://birdsofparadise.cybex-online.com

13 Caramilla Caramilla | 27. září 2016 v 21:10 | Reagovat

[12]: Tak to je teda fakt úlet!!! Bomba!:))) Moc se mi to líbí, to se za vámi budou točit ještě víc jak za námi:)
A mají k tomu i nosítko, za to palec nahoru.
Kdy bude dostupná? A pošlete mi pak fotku?:-)

14 Zuzana Zuzana | E-mail | 27. září 2016 v 21:21 | Reagovat

[13]: No sama jsem na to zvědavá :)) Měla by dorazit v průběhu listopadu, fotku pak pošlu :)

15 VendulaSz VendulaSz | 11. ledna 2017 v 20:40 | Reagovat

Dobrý den,muzete prosim napsat jak jste s kočárkem po čase spokojena? Uvažuji jestli jít do nej nebo do Bugaboo Cam3 nebo Buffalo.. dekuji moc ;-)

16 Caramilla Caramilla | 11. ledna 2017 v 22:38 | Reagovat

[15]: Jsem spokojená absolutně moc! Nemám vůbec, co bych kočárku vytkla. Jen jsem ještě netestovala sníh, to se chystám každým dnem, ale mám 3. týden nemocné miminko, tak nesmíme ven a když už jdeme na kontrolu, beru šátek a nosící bundu.
Je lehounký, vozím naložený nákupem a za druhou ruku mladšího. Korbička je obrovská, malé je 6 měsíců a je dlouhá a v Lodgeru, což je velký fusak, se tam vejde krásně pohodlně 100% do jara. Ostatní mají menší a mladší děti a už se jim tam nevejdou na šířku ani na výšku.
Jediné, co mě napadá, když fakt přemýšlím, co vytknout, je, že sporťák Lux není pro minimalé děti, zkoušeli jsme v 5ti měsících, kdy jsme starší už dávali do sporťáku, aby koukaly - jen mírně přizvednout. Ale měli jsme GT3. Tady to dítě, když nedrží úplně ještě stabilitu a nesedí, tak trochu plandá ze strany na stranu a nemá kam zapadnout. Ta druhá sport. nástavba 3v1 nebo jak se jmenuje, je v tomto asi lepší. Ale jinak kočárek vypadá jako nový a 100% bych si ho koupila znova, i za ty peníze. První jsem to brala jako šílený rozmar, že si kupuji takový drahý kočár na 3. dítě, trochu jsem měla špatné svědomí, ale nyní jsem ráda, že jsem to udělala a ivnestice rozhodně nelituji, miluji ho, kdykoliv ho vezu a dávám tam malou spát. Neměnila bych absolutně vůbec za nic jiného (leda teda jiný design, ten maskáč se mi moc nelíbí) a manžel kočárek má taky rád, je vysoký a rukojeť jde krásně vysunout i pro 2m chlapa:) Naopak jde dát dolů a vozí i 6letá dcera, kočárek krásně uveze, ovládá. Za nás 100% doporučuju.

17 Caramilla Caramilla | 11. ledna 2017 v 22:42 | Reagovat

[15]: Jinak kočárek i hodně projede, ač mám ty kolečka vzadu tenká. Zde dole jsou fotky z terénu:)
http://ekozahrada.blog.cz/1611/podzimni-prirodou

18 Michaela Michaela | E-mail | 26. února 2017 v 10:45 | Reagovat

Dobrý den, díky za super recenzi. Můžu se zeptat na nanoznik či fusak jak jste šila?

19 Caramilla Caramilla | 26. února 2017 v 14:28 | Reagovat

[18]: Úplně nerozumím dotazu:) Fusak a nánožník jsem šila na jiný kočárek http://caramilla.cz/fusak-a-nanoznik-fotonavod-a-strih/
Na tento jsem neměla čas, takže tam používám Lodger, ke korbě je proti dešti takový ten "nánožník" součástí a ke sporťáku bohužel ne, tak to budu pak muset nějak vyřešit.
Zatím jsme měli sporťák včera poprvé na procházku
https://www.instagram.com/caramillacz/
Bez nánožníku, s Lodgerem a dnes jsem ale zase vrátila korbičku, když fouká, tak je to na miminko lepší, ten sporťák je jak na větrné hůrce ;-)

20 Michaela Michaela | E-mail | 28. února 2017 v 11:22 | Reagovat

Zajímá mě právě nanoznik na sportak, který se k cybexu Priam nevyrábí. Jestli jde řešit nějak alternativne-jiny výrobce, nebo si ušít sám... Díky

21 Caramilla Caramilla | 28. února 2017 v 11:34 | Reagovat

[20]: Tak to nemam zatim zkusenost, ale podle me neni prekazka, aby nesel jiny nanoznik, jen to nebude tak hezke:( Moc nechapu, proc k tak luxusnimu kocarku se nanoznik nedela na sportak, fakt to jde mimo moje chapani:(

22 Michaela Michaela | E-mail | 28. února 2017 v 14:00 | Reagovat

To je jediná věc co mě na tom mrzí. Jediné řešení je koupit zimní fusak a podle něj si ušít letní verzi...Ale už to nebude originál a práce navíc...

23 Caramilla Caramilla | 28. února 2017 v 14:34 | Reagovat

[22]: Fusak podle mě nánožník úplně nenahradí, já používám obojí. Jinak fusak do toho sedí i ten Lodger, ale originál určitě vypadá líp:)

24 Martina Martina | E-mail | 9. března 2017 v 0:19 | Reagovat

Dobry den, mohu pozvtdit, ze Priam je super!!!!! Mam ho 13 mesicu a nemenila bych. Kola all terrain se daji opravdu pouzit v terenu. Ja s dcerou jezdila od 6 tydnu po golfovych hristich a spala celou domu :)
Martina

25 generic generic | E-mail | Web | 15. dubna 2017 v 5:29 | Reagovat

Hello!
http://cialischeapgeneric.com/ ,  ,

26 discount_cialis discount_cialis | E-mail | Web | 22. dubna 2017 v 9:57 | Reagovat

Hello!
http://cialisrxacheapest.com/ ,  ,

27 cilais_price cilais_price | E-mail | Web | 30. dubna 2017 v 16:32 | Reagovat

Hello!
http://onlineviagravzx.com/ ,  , http://onlinecialiszrx.com/ ,  ,

28 Onlinepinsam Onlinepinsam | E-mail | Web | 30. dubna 2017 v 16:34 | Reagovat

us made generic cialis

      <a href=http://priceofcialisrnx.com/>online cialis</a>

    <a href="http://priceofcialisrnx.com/">cialis generic</a>

    donde comprar cialis mapuche

29 generic_cialis generic_cialis | E-mail | Web | 28. května 2017 v 6:18 | Reagovat

Hello!
http://buycialisfxz.com/ ,  ,

30 viagra viagra | E-mail | Web | 16. června 2017 v 5:34 | Reagovat

Hello!
http://buyourviagraonline.com/ ,  ,

31 Kamila Kamila | E-mail | 22. června 2017 v 0:25 | Reagovat

Dobry den, prosim jak si nakonec kocarek poradil ze snehem? Jsem z hor a snehu tady mame vice nez je bezne ve vetsich mestech:-) Mimco se mi narodi v rijnu takze na jare zacnu vyuzivat sportak a mam obavy aby mu v nem nebyla zima kdyz nema zadne bocni kryti. Jak se na toto divate ted s odstupem casu?  Moc noc dik, za vybornou recenzi!

32 Jana Jana | 22. června 2017 v 21:24 | Reagovat

Dobrý den,děkuji za velmi podrobnou recenzi. Zvažujeme koupi tohoto kočárku a jediné, co mě (kromě vyšší pořizovací ceny) odrazuje je ta vaše fotografie s ležícím dvouletým chlapečkem. Na fotce se sportovní nástavbou má nožky přesahující konec kočárku a navíc mu v místě achilovek tlačí opěrka nohou. Myslela jsem, že by kočárek měl slouži až do 3-4 let dítěte, ale takhle to tedy nevypadá. Je to pro dítě ve spánku pohodlné? A myslíte, že může kočárek sloužit pro spaní i dětem ve věku 3-4 let? Moc děkuji za vaši odpověď!

33 Moledinsam Moledinsam | E-mail | Web | 28. srpna 2017 v 17:33 | Reagovat

50mg cialis for sale

      <a href=http://cheapcialisuik.com/>tadalafil</a>

    <a href="http://cheapcialisuik.com/">cialis</a>

    cialis kamagra levitra

34 Michaela Michaela | E-mail | 28. září 2017 v 16:43 | Reagovat

Dobrý den, děkuji moc za rady ke kočárku Cybex Priam. Máme v plánu ho koupit, jen mě jedna paní vystrašila když psala, že pokud jede po kostkách v Praze miminko se ji strašně hazí. Chci se zeptat jestli tomu vážně tak je a to i s koly aĺ terain?
Díky moc za rychlou odpověď dámy :-)
Michaela, pěkný den.

35 Miloslava Miloslava | E-mail | 18. října 2017 v 15:25 | Reagovat

Ahoj!  Najskor veľké poďakovanie za super recenziu i foto... Škoda, ze si nenapisala aj skúsenosti s lyžinami, tiež by ma to veľmi zaujimalo. Kociar mam s podvozkom 2017 all terrain aktuálne vyše troch mesiacov. Michaele- s týmto podvozkom a ľahkým novorodencom v korbicke plus bez prebalovacej tašky to skutočne podľa mna uz na drobných nerovnostiach (drevena vetvicka na chodníku) vcelku drnca - v porovnaní s nafukovacími kolami (kociar po st dieťati 😉) ALE- výrazne sa to lepší s rastúcou váhou dieťatka, plus so zavesenou prebslovacou taškou sa zvýši váha zadnej časti kociaru nad odpruzenymi kolesami a to je potom výrazne lepsie. Cca od 6-8ty dieťatka uz bola pre mna aj udržovaná parkova cestička vysypana strkom, ale sem tam s koreňmi na cestičke v pohode. Napriek tomu som si na vacsi terén doobjednala spojnu tyč (ta je s odpružením) a druhý pár veľkých kolies. Takto je terén úplne v pohode, dokonca hrubé veľké skaly (veľkosti cca do 8-10cmv priemere). Poznamenám ale, ze na ťažký terén je dokonca vhodnejšie vajíčko (cloud q), samo-roztiahnuté do lahu. Miminko v ňom "sedí" lepsie.;-)  takze zhrniem- drnca viac nez nafukovacie kolesa, hlavne v novorodeneckom obdobi. Problem sa zmenšuje stúpajúcou váhou dieťaťa, zavesením tašky a samozrejme, možnosťou 4velkych kolies s predným o zadným odpružením :-) iné skúsenosti zatiaľ nemám, doplním, ked budú...:-) zatiaľ kociar Ok, designovo bez komentára :-D  za mna úplne v pohode!!!  By som pridala aj foto, ale asi nemám ako ;-)  slavka

36 Miloslava Miloslava | 18. října 2017 v 15:33 | Reagovat

Slavka - Vid recenziu pridanú na blog ekozahrada. Len by som chcela potvrdiť,,ze po trávnatom povrchu kolá all terrain aj v pôvodnej verzii úplne bez problémov od samého začiatku. (Hlina holt viac "pruzi" nez strk ;-)  pekný dnik

37 Jitka Jitka | 10. listopadu 2018 v 20:07 | Reagovat

Tyjo, mockrát děkuji za skvěle napsanou recenzi. My také zrovna vybíráme nějaký nový kočárek pro naši malou. Co jsem se tak dívala, tak se mi zatím asi nejvíce zamlouvají kočárky Stokke. Ty mají třeba tady: https://www.mybabystore.cz/cs/56-stokke Nemáte s nimi náhodou nějakou zkušenost? Díky

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.